Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

ΚΚΕ! ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα!


Επιτέλους η ενδεικτική ψηφοφορία που διοργάνωσε το Αμετανόητο blog ολοκληρώθηκε. Τα αποτελέσματα της τα βλέπετε ήδη. Σε δείγμα 78 επισκεπτών, έλαβαν:

ΚΚΕ: 55 ψήφοι (ποσοστό 70%)
ΣΥΡΙΖΑ: 10 ψήφοι (ποσοστό 12%)
ΝΔ: 5 ψήφοι (ποσοστό 6%)
ΠΑΣΟΚ: 4 ψήφοι (ποσοστό 5%)
Λ.Α.Ο.Σ.: 1 ψήφος (ποσοστό 1%)
Άλλο: 1 ψήφος (ποσοστό 1%)
Να σημειωθεί πως 2 επέλεξαν την Αποχή ενώ δε βρέθηκαν Λευκά.

Έμπειροι αναλυτές και στατιστικολόγοι όπως ο Νίκος Λιακόπουλος, ο Θεόδωρος Τακηκάκος και ο Πανάγος Ανδρεόπουλος μελέτησαν επισταμένα τα αποτελέσματα και αποφάνθηκαν:
1. Τα ποσοστά του ΚΚΕ ξεπέρασαν ακόμα κι εκείνα του ΕΑΜ στην κατοχή. Οι κομμουνιστές και με απλή αναλογική παίρνουν αυτοδυναμία 210 εδρών.
2. 10 αγωνιστές του μεγάλου κινήματος των bloggers πέρασαν από το άθλιο αυτό μέρος και δεν ΣφΥΡΙΖΑν αδιάφορα αλλά αντιθέτως έκαναν το κόμμα του κου Αλαβάνου Αξιωματική Αντιπολίτευση.
3. Ο δικομματισμός έφτασε στα πραγματικά του όρια. Συνολικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έπιασαν το 11%.
4. Ο Αμετανόητος διαβάζεται από τον Γ. Καρατζαφέρη (καλά αυτός είναι ο πιο φανερός ψήφος). Ούτε καν η Ιφιγένεια δεν σταυρώνει τον εαυτό της.
5. Αντκείμενο μελέτης για τα επόμενα 4 χρόνια θα αποτελέσει η 1 ψήφος σε «άλλο κόμμα».
6. Μετά από αυτή την ψηφοφορία οι περισσότεροι διεθύνοντες σύμβουλοι των εταιριών δημοσκοπήσεων οφείλουν να καταπιούν τα πτυχία τους.
7. Το Αμετανόητο blog τείνει να μετεξελιχθεί σε υποκατάστημα του Περισσού συγκεντρώνοντας 55 εαμογενείς ανθέλληνες που οραματίζονται να κάνουν τη γαλάζια πατρίδα μας Σοβιέτ. Έλληνες γρηγορείτε. Οι καιροί ου μενετοί.

Και τώρα που τέλειωσε η πλάκα, ας στραφούμε στα σοβαρά στις εκλογές. Ειδικά εσείς οι 55 που περιφέρεστε στα blogs και ψηφίζετε ΚΚΕ αντί να πάτε να μοιράσετε κανένα ψηφοδέλτιο. Άντε. 4 έμειναν.
ΚΑΛΗ (αληθινή) ΨΗΦΟ.
ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ

9 χόρεψαν μαζί του:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως έπεσες μέσα στο ποσοστό που έδωσε η Αλέκα για τον κόσμο που πρέπει να υποστηρίζει τον δικομματισμό και τα παρακλάδια του. 30%!!! :-)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΑ είπε...

Εγώ το έχω δηλώσει και θα το πω και τώρα να το μαθει όλη η μπλογκοπαρέα πως αν το ΚΚΕ πάρει απο 6,8-7% θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα!Σύμφωνα με τη δημοσκόπησή σου Αμετανόητε, δε το γλυτώνω το ρεζιλίκι!Αλλά χαλάλι!Αντε να΄ρθει η Κυριακή να το μπουμπουνίξω!!!!!!

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Σοβαρά τόσο πολύ δίνει η Αλέκα στους 2; Πολύ ανοιτοχέρα είναι. 15@ το πολύ και για τους δυο.
Παρτιζάνα τη Δυετέρα το πρωί θα σου τραγουδάω "βαμένα κόκκινα μαλιά....".
:)

Niemandsrose είπε...

Μπράβο βρε Αμετανόητε! Την επόμενη ψηφοφορία να την κάνεις μέσα στα γραφεία στον Περισσό για ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων!
:)

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ NIEMANDSROSΕ:
Μη μου βάζεις ιδέες.
Πάντως εγώ έκανα ό,τι αλχημεία μπορούσα: την παράτεινα δυο φορές μήπως κια πέσει καμιά ψήφος παραπάνω σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ αλλά τίποτα.
Τι να κάνω πια; Αφού ο κόσμος δεν τους θέλει;

Ανώνυμος είπε...

@Παρτιζάνα: Δηλαδή αν πάρουμε κάτω από 6,8 ή πάνω από 7% δεν θα τα βάψεις? Μόνο μεταξύ 6,8-7% ?? :-) Εγώ λέω πως θα παίξουμε με τα ποσοστά των ευρωεκλογών. Και μετά θα ξυπνήσω! :-)

@Αμετανόητος: Ναι. 30% τους έδωσε, αλλά είπε ότι τους το δίνει πολύ χαριστικά. Για την οικονομία του λόγου... :-)

@Niemandsrose: Ναι. Νομίζω ότι ένα γκάλοπ μέσα στον Περισσό θα έχει αξία. Έχω την αμυδρά υποψία ότι και η Παπαρήγα ΚΚΕ θα ψηφίσει... :-)

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ rocean:
"Έχω την αμυδρά υποψία ότι και η Παπαρήγα ΚΚΕ θα ψηφίσει".

Μπα, μην παίρνεις και όρκο. Λένε πως μετά το ντιμπέιτ ψήθηκε από την επαναστατικότητα του Αλαβάνου και αλλοιθωρίζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ :)

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΚΕ....

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ ανώνυμος: Αυτόν τον έχουμε σίγουρο. Εσύ πρόσεχε μην πέσεις στο λάκο του ΣΥΡΙΖΑ