Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Απαντήστε προσεκτικά σε 2 ερωτήσεις


Απαντήστε στις δυο ερωτήσεις, πριν δείτε τις απαντήσεις.

1η ερώτηση: Αν γνωρίζατε μια γυναίκα που ήταν έγκυος και είχε ήδη 8 παιδιά, 3 εκ των οποίων ήταν κουφά, 2 τυφλά, ένα διανοητικά καθυστερημένο και η ίδια είχε σύφιλη, θα τη συμβουλεύατε να κάνει έκτρωση;

2 η ερώτηση: Είναι καιρός να εκλέξετε τον νέο πλανητάρχη, και η δική σας ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών υποψηφίων.
Υποψήφιος Α
Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους. Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.
Υποψήφιος Β
Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές, ξυπνάει το μεσημέρι, έκανε χρήση οπίου στο κολέγιο και πίνει μισό μπουκάλι «σκατς» κάθε βράδι.
Υποψήφιος Γ
Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο. Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του.

Ποιον θα ψηφίζατε;





ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ.

Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.

Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ.


Επίσης, η απάντηση στην ερώτηση της έκτρωσης:
Αν απαντήσατε «ναι», τότε ... «σκοτώσατε» τον Μπετόβεν !!!

6 χόρεψαν μαζί του:

Rizobreaker είπε...

Πολύ καλό και έξυπνο θέμα!

Διάβασα το άρθρο που μου είπες στην εφημερίδα της Σύρου! Πάρα πολύ καλό!! Υπάρχουν ακόμα εφημερίδες που δίνουν λόγο σε κομμουνιστές? Μπράβο!

elafini είπε...

μπρος και γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή..μου θυμίζει λίγο το προηγούμενο ποστ..ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει ή το ποιούς έχεις δίπλα σου
(παώ να απαντήσω και σε αυτό που αμέλησα τόσο καιρό λόγω υποχρεώσεων...τα κατάφερες όμως βλέπω ;))

PanPaniscus είπε...

Δυστυχώς θα σε στενοχωρήσω.Δεν ισχύουν τα περι Μπετόβεν και συν τοις αλλοις είναι κλασικό βλακώδες επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι πολέμιοι των εκτρώσεων στο Αμέρικα.Σε παραπέμπω στο κεφάλαιο "The Beethoven fallacy" απο το βιβλίο "The God Delusion" του Richard Dawkins.

Πατρίκιος Αστερίας είπε...

βασικα μπερδευτηκα..ψηφισα για πλανηταρχη την εγκυο γυναικα και απαντησα θετικα στην εκτρωση των 3 υποψηφιων..

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

@ πατρικ

Συγχαρητήρια.
Καλά τους έκανες και στους 3.
Και η ψήφος σου καλή ήταν. Πόσο χειρότερα θα γινόταν τα πράγματα αν κυβερνούσε μια γυναίκα με 9 παιδιά και σύφιλη απ' όσο τα εκαναν οι τωρινοί πλανηταρχες;

ckoutros είπε...

XA XA XA Καλοοοοοο!!!